Uw eigen affiliate winkel starten, zodat u online geld kunt verdienen

Geplaatst op 05-05-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u online geld verdienen, dan is het niet heel lastig om daarvoor een affiliate webwinkel in te richten. Voor het starten van een affiliate shop kunt u een passend domein registreren en een webhosting pakket afsluiten. Om niet de webshop helemaal vanaf nul op te bouwen is het daarbij ook verstandig gebruik te maken van een affiliate PHP script.

Het is mogelijk om met een klein budget al een domeinnaam te registreren voor uw nieuwe affiliate shop en om webhosting af te sluiten. Ook is het PHP script van Vrolijk Internet Services prima betaalbaar. Met dit PHP script kunt u in korte tijd een PHP webwinkel in elkaar zetten, zodat u hiermee online geld kunt verdienen. Wanneer u zich aanmeldt bij een affiliate platform, dan kunt u de producten die binnen dat platform worden aangeboden op een eenvoudige wijze integreren binnen uw webwinkel met het PHP script.

Het is zelfs mogelijk om producten geautomatiseerd toe te voegen aan uw affiliate winkel. U hoeft een feed van een affiliate platform slechts eenmalig toe te voegen in de beheeromgeving. Daarna blijft het script de feed periodiek inlezen, zodat nieuwe producten automatisch aan uw webwinkel toegevoegd zullen worden.

Tijdens de installatie kunt u een gebruikersnaam en een wachtwoord instellen om in te loggen op de afgeschermde omgeving. Vanuit deze omgeving is het mogelijk om de affiliate winkel volledig naar eigen wens in te richten. Op de site van Vrolijk Internet Services kunt u een handleiding vinden waarin staat hoe u de affiliate shop naar eigen inzicht kunt aanpassen.

U mag veel zelf beslissen bij affiliate marketing. Bijvoorbeeld hoe uw affiliate webshop eruit ziet en welke producten van welke aanbieders u promoot. Met het PHP script van Vrolijk Internet Services kunt u ook zelf bepalen bij welke hostingprovider u het script installeert en bij welke partij u het domein registreert.